SÄSONGEN AVSLUTAD « FASTER.NU roadracing

SÄSONGEN AVSLUTAD

By Johan / September, 3, 2013 / 0 comments

edit

Tyvärr måste jag sätta punkt för den här säsongen nu. En knäoperation är inplanerad för att åtgärda menisk och korsband och jag vågar inte riskera att skada mig innan operationen. Det skulle kunna betyda uppskjuten operation och att jag missar hela nästa säsong. Jag har ca 3-9 mån rehab att vänta mig efter operationen beroende på hur mycket dom måste åtgärda.

Stort tack till alla som sponsrat, hjälpt och stöttat under säsongen! Det är ovärderligt. Det har varit kul att kunna köra det lilla som gått i år och till och med putsat några personbästa fast kroppen inte varit på topp. Nu blir det fokus på att bli hel igen och komma tillbaka nästa säsong med bättre utgångsläge än någonsin!

// johan