HISTORIEN OM FASTER.NU « FASTER.NU – FörenadeActionsportEntusiaster

HISTORIEN OM FASTER.NU

BAKGRUND

Efter att ha varit varandras depåkamrater i några Rookie-tävlingar beslutade Johan Åberg och Peter Åkerling sig för att starta ett racingteam och därmed kunna ta ett fortsatt steg mot en seriös roadracingsatsning. Det blev starten för FASTER.NU. Efter att Peter lagt hjälmen på hyllan och Johan är inne i en långdragen rehabilitering föddes tanken på att utöka teamet med fler förare och hjälpa unga talanger att på et seriöst sätt bedriva sin racing.

SYFTE

Att på ett organiserat sätt bedriva träning och tävling i olika actionsporter. Hjälpa fram unga talanger i olika actionsporter. Här på Faster.nu uppdaterar vi våra samarbetspartners om vad som händer i garaget och på banorna.

NAMNET

FASTER står för Förenade ActionSport Entusiaster, ett namn nära förknippat med fartfyllda aktiviteter och som lätt fastnar i minnet.

FRAMTIDEN?

2015 fortsätter satsningen på att få fler att upptäcka olika actionsporter. Vi berättar gärna om FASTER och hur vi kan hjälpa ER att synas och stärka ert varumärke. Skicka ett mail till support(at)faster.nu för mer info.

SM_karlskoga_2013_faster-510x361